Healthy Solingen 15 cm - HT4002

nože

kuchařský

Doprava zdarma
Naše cena1.989 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Skladem

Popis produktu

Healthy Kuchařský nůž Solingen 15 cm - HT4002, Perfektně vyvážený a z mrazem tvrzené oceli vyrobený kuchařský nůž pro domácí i profesionální šéfkuchaře. Kuchařské nože patří mezi kuchyňské nože s delším ostřím, které se směrem ke špičce nože ohýbají a usnadňují tak krájení surovin. Svou dostatečnou velikostí bude tento nůž tvořit kvalitní základ vaší kuchařské výbavy.

 

  • Typ nože: kuchařský / šéfkuchařský
  • Vysoká kvalita pro domácí i profesionální šéfkuchaře
  • Délka čepele: 16 cm
  • Délka ostří: 15 cm
  • Materiál čepele: mrazem kalená* nerezová ocel 1.4116 v kvalitě X50CrMoV15 (ocel maximálně odolná proti ztrátě ostrosti i zlomení)
  • Materiál rukojeti z velmi odolného olivovníkového dřeva
  • Délka rukojeti: 12 cm
  • Těžiště přesně mezi rukojetí a čepelí pro maximální pohodlí a stabilitu
  • Vyrobeno v Německu firmou GEHRING® Solingen

 

Šéfkuchařské kuchyňské nože řady Healthy & tasty patří mezi špičku ve své kategorii a přináší Vám do Vaší kuchyně nové potěšení z vaření.

* Kalení oceli při velmi nízkých teplotách po bodem mrazu zvyšuje tvrdost oceli o 1-3 HRC. Takové kalení poskytuje oceli tvrdost 57-58 HRC a dobrou rovnováhu mezi kvalitou ostří, houževnatostí oceli a broušením. Taková ocel tedy vydrží tvrdší zacházení a dobře reaguje na ostření ocílkou.

Technické parametry

  • Rozměry balení (š x v x h): 34,5 x 3,8 x 8 cm
  • Hmotnost balení:  0,36 kg
  • Dárkové balení se sametovým povrchem uvnitř.
  • Hmotnost nože: 0,13 kg

Související produkty

Kuchařský nůž Chef Kiritsuke 210 mm Dellinger Volcano

Dellinger Kuchařský nůž Chef Kiritsuke volcano 210 mm

Nůž Volcano Chef Kiritsuke od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Využijete ho pro krájení všech potravin – ovoce, zelenina a maso. Díky dlouhé čepeli s ostrým hrotem na konci se také perfektně hodí pro porcování, plátkování a čištění ryb a masa.  Hlavní přednosti Kvalitní provedení čepele i rukojeti Odolná čepel – ze 72 vrstev damaškové oceli Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti Krásný japonský design Odolná čepel v japonském stylu Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu. Jeho čepel tvoří 72 vrstev damaškové oceli. Díky těmto vrstvám je mimořádně odolná. Zdobí ji úchvatný damascénský vzor Volcano, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájených potravin k čepeli.  Kvalitní rukojeť Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní a voděodolný materiál G10. Nehrozí tedy, že by vám začala korodovat a oxidovat. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt. Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce.  Jak se o nůž starat Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje. S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří. Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.  Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny. Specifikace Značka: Dellinger Série: Volcano Model: Chef Kiritsuke Určení: nůž Typ nože: Chef Tvrdost jádra čepele: 62-64 Rockwella Barva: černá, červená Materiál čepele: japonská damašková ocel VG10 Materiál rukojeti: G-10 Hmotnost: 273 g Délka ostří: 210 mm Délka rukojeti: 110 mm Celková délka: 335 mm 2.999 Kč
Skladem
čínský nůž Dellinger Cleaver 200 mm - Padauk Wood

Dellinger čínský nůž Cleaver Padauk Wood 200 mm Dellinger čínský nůž Cleaver Padauk Wood 200 mm

V Číně se tento typ nože nazývá "TAO", což znamená "meč" od konvenčních kuchyňských nožů se liší tím, že ostří je tlustší a širší a je schopen řezat velké kusy (jako je maso, kuře atd.) - využívá se k sekání a řezání zeleniny a masa. Čínský nůž je ideální pro krájení menších kusů vykostěného masa a drůbeže. Velmi dobře si poradí s krájením a sekáním tvrdé zeleniny - včetně velkých hlav kapusty a hlávkového zelí. V asijské kuchyni funguje tento stylový čínský nůž jako "šéfkuchařský nůž", který nabízí překvapivou všestrannost, hbitost a ostrost. Vrchní část čepele lze použít k drcení zázvoru nebo česneku, zatímco ostří řeže, seká a krájí s mimořádnou přesností. Extra vysoký profil čepele umožňuje vynikající a jednoduchý přenos nakrájených polotovarů do hrnce nebo pánve.   Délka rukojeti:     100 mm     Délka čepele:      200 mm   Výška čepele:      100 mm Celková délka:    310 mm  Hmotnost:            350 g   Rukojeť asijského stylu je vyrobena ze dřeva Padauku. Vždy je pečlivě ručně leštěná, kulatého tvaru a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti. . Doporučení a údržba: ✅ čínský nůž TAO z nerezové oceli X9Cr13MoV nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepožívejte čínský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.     ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! Ostření nože: pro ostří loveckého nože z oceli X9Cr13MoV doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. 1.899 Kč
Skladem
nůž Kiritsuke / Chef 8,5 Dellinger Octagonal Desert Iron Wood VG-10

nůž Kiritsuke / Chef 8,5 Dellinger Octagonal Desert Iron Wood VG-10

Velmi ostrý japonský nůž Kiritsuke/Chef 8,5“ Dellinger Octagonal Desert Iron Wood ( délka čepele 250 mm ) z damascénské oceli (damascus steel) VG-10 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky a také pro dekorativní vyřeřezávání. Dlouhá čepel a 8 hranná rukojeť japonského stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.   Délka rukojeti:        140 mm Délka čepele:          215 mm Celková délka:        350 mm Hmotnost:                170 g Nůž Kiritsuke 215 mm má velmi ostrou čepel tvořenou 66 vrstvami dvou tvrdých nerezových,prokovaných ocelí a jádrem z japonské oceli VG-10. Čepel tohoto nože prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment). Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického Desert Iron-Wood a materiálu G10 s mosaznými přechody. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. Ostření nože: pro ostří nože z damaškové oceli VG-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Doporučení a údržba: ✅ nůž Gyuto 215 mm z damaškové oceli, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. ✅ Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.     ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 3.999 Kč
Skladem
Kuchařský nůž Petty Kiritsuke 90 mm Dellinger Volcano

Dellinger Kuchařský nůž Petty Kiritsuke 90 mm

Nůž Volcano Petty Kiritsuke od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Využijete ho pro každodenní krájení, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. Provedete s ním přesné řezy a usnadníte si špikování masa.  Hlavní přednosti Kvalitní provedení čepele i rukojeti Odolná čepel – ze 72 vrstev damaškové oceli Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti Krásný japonský design Odolná čepel v japonském stylu Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu. Jeho čepel tvoří 72 vrstev damaškové oceli. Díky těmto vrstvám je mimořádně odolná. Zdobí ji úchvatný damascénský vzor Volcano, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájených potravin k čepeli.  Kvalitní rukojeť Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní a voděodolný materiál G10. Nehrozí tedy, že by vám začala korodovat a oxidovat. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt. Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce.  Jak se o nůž starat Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje. S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří. Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.  Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny. Specifikace Značka: Dellinger Série: Volcano Model: Petty Kiritsuke Určení: nůž Typ nože: malý, univerzální, loupací Tvrdost jádra čepele: 62-64 Rockwella Barva: černá, červená Materiál čepele: japonská damašková ocel VG10 Materiál rukojeti: G-10 Hmotnost: 152 g Délka ostří: 90 mm Délka rukojeti: 100 mm Celková délka: 210 mm 1.799 Kč
Skladem
CATLER MKB 9 Meandro Blok na nože Catler

CATLER MKB 9

Meandro Blok na nože Catler 2.489 Kč
Skladem
čínský nůž TAO Dellinger CUBE Ebony Wood

DELLINGER CUBE Ebony Wood čínský nůž

V Číně se tento typ nože nazývá "TAO", což znamená "meč" od konvenčních kuchyňských nožů se liší tím, že ostří je tlustší a širší a je schopen řezat velké kusy (jako je maso, kuře atd.) - využívá se k sekání a řezání zeleniny a masa. Čínský nůž je ideální pro krájení menších kusů vykostěného masa a drůbeže. Velmi dobře si poradí s krájením a sekáním tvrdé zeleniny - včetně velkých hlav kapusty a hlávkového zelí. V asijské kuchyni funguje tento stylový čínský nůž jako "šéfkuchařský nůž", který nabízí překvapivou všestrannost, hbitost a ostrost. Vrchní část čepele lze použít k drcení zázvoru nebo česneku, zatímco ostří řeže, seká a krájí s mimořádnou přesností. Extra vysoký profil čepele umožňuje vynikající a jednoduchý přenos nakrájených polotovarů do hrnce nebo pánve.   Délka rukojeti:        134 mmDélka čepele:          165 mmCelková délka:        299 mmHmotnost:                418 g. Doporučení a údržba:✅ čínský nůž Cleaver Dellinger Cube z německé oceli DIN 1.4116 nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.✅ Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.✅ Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 1.289 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.