Dellinger Rose Wood Damascus Gyuto / Chef Kiritsuke 8,5

nože

Doprava zdarma
Naše cena2.499 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Skladem

Popis produktu

Kuchařský nůž GYUTO / Chef 8“ značky Dellinger patří do řady Rose-Wood Damascus. Díky zužování hřbetu a ostří nože do špičky má ideální tvar na každý druh krájení. Využijte ho pro porcování masa, krájení ryb nebo plátkování. Výše položený hrot hravě zvládne i kolébkové krájení bylinek nebo například ořechů. Damascénská ocel má vyšší tvrdost a odolnost vůči opotřebení, díky vzácné a unikátní kresbě oceli navíc získáte jedinečnou kombinaci krásy a luxusu s vynikajícími řeznými vlastnostmi. Nůž měří 340 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.

Hlavní přednosti

  • Nůž šéfkuchaře
  • Kvalitní provedení čepele i rukojeti
  • Moderní design
  • 67 vrstev damaškové oceli
  • Krásný vzor na čepeli
  • Ručně leštěný
  • Vhodný jako dárek 

67 vrstev oceli

Pořiďte si opravdovou kvalitu. Co takhle čepel tvořenou 67 vrstvami damaškové oceli? Díky těmto vrstvám nůž vytváří úžasný třpytivý damascénský vzor Stormy Waves neboli rozbouřené moře. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli.

Kvalitní rukojeť 

Na výrobu rukojeti těchto krásných a kvalitních nožů se používá barevně velmi atraktivní palisandrové dřevo. Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará trojité nýtování.

Jak se o nůž starat

  • Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje.
  • Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
  • Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. 
  • Nikdy nepoužívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin. 
  • Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.

Specifikace

  • Značka: Dellinger
  • Model: GYUTO / Chef 8“
  • Série: Rose-Wood Damascus
  • Určení: kuchyňský nůž
  • Barevné provedení: nerez, hnědá
  • Materiál čepele: japonská damašková ocel 
  • Materiál rukojeti: palisandrové dřevo
  • Hmotnost: 260 g
  • Délka čepele: 215 mm
  • Délka rukojeti: 130 mm

Související produkty

nůž BBQ Dellinger D2 SAND WENGE

DELLINGER nůž BBQ D2 SAND WENGE

Exklusivní kuchyňský nůž s rukojetí z překrásného exotického kartáčovaného dřeva Wenge. Tento kuchyňský nůž vhodný pro BBQ je kovaný a zpracovaný z oceli D2. Po přesném a pečlivém vytvrzení, temperování a žíhání dosahuje tvrdosti Rockwell 60-62 (HRC). Jeho ostří jen tak někdo, nebo něco nepoškodí. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Budete chtít ukázat každé návštěvě jaký kus překrásného železa se skrývá ve Vaší kuchyni! Masivní rukojeť pro pořádný chlapy je vyrobena z překrásného kartáčovaného dřeva Wenge a je ozdobena dvěma okrasnými nýty. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Celková délka: 305 mm Tloušťka ostří: 3 mm Délka ostří: 165 mm Váha nože: 340 g Materiál rukojeti: Wenge-Wood 2.199 Kč
Skladem
Nůž na pečivo 195 mm Dellinger Samurai

Dellinger Samurai Professional Damascus VG 10, 195mm

Nůž s vroubkovaným ostřím nejlépe krájí potraviny, které jsou na povrchu tvrdé a uvnitř měkké, bez přílišného tření, které způsobuje drobení, vysypávání či trhání. Nůž na pečivo je ideální na krájení čerstvého chleba s křupavou kůrčičkou, tvrdých rohlíků nebo vláčné bábovky, ale stejně snadno rozřízne i velký meloun nebo ananas. Čepel nože je tvořena jádrem z damascénské oceli VG10 (o tvrdosti přibližně 61 HRC), které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které čepeli propůjčují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem TINY WAVE minimalizuje tření při řezu a tím zabraňuje ulpívání krájeného materiálu k čepeli. Rukojeť nože je vyrobena z oblíbeného materiálu G-10. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří a rukojeti, středový nýt je navíc zdobený znakem samurajů. Rukojeť je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržená pro mimořádně bezpečné a pohodlné používání. Parametry nože: Ocel: VG10 Damascus, 61 HRC Délka čepele: 195 mm Délka rukojeti: 115 mm Celková délka: 325 mm Hmotnost: 240 g Dodáváno v dřevěné dárkové kazetě Ostření a údržba: Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku. Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části. Chraňte nože a jejich ostří před pádem nebo nárazem! K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek. 2.799 Kč
Skladem
nůž steakový Dellinger Damascus BBQ VG-10

Dellinger nůž steakový Damascus BBQ VG-10

nůž steakový Dellinger Damascus BBQ VG-10 . Nejvyšší úroveň příborů jakou si jen umíte představit ! Neuvěřitelně ostré s neotřelým designem. Tento excelentní nůž jistě překvapí jak hosty, tak i vás. Když se zařízne do masa - poskytne vám perfektně čisté, rovné plátky. Tím zajistí, že všechna šťáva a chuť zůstává uvnitř každého kousku. Pokud chcete to nejlepší, tak si tento nůž zaslouží místo na Vašem stole. Patříte-li k lidem u kterých je gril a grilování oblíbená činnost - tento nůž Dellinger BBQ  je prostě to co musíte mít ! V kombinaci s vidličkou Dellinger BBQ získáte nenahraditelný set nejen pro Vaše garden párty.   Nůž má velmi ostré řezné jádro z japonské oceli VG-10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg-10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R61 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg-10 je vloženo mezi 66 vrstev nerezové oceli. Nádherná rukojeť tohoto nože je ručně tvarována z kusu exotického ebenového dřeva. Rukojeť je ozdobena a zpevněna 3 nýty. Střední nýt je ozdoben japonským znakem (samurajů) 2.299 Kč
Skladem
Japonský kuchařský vykosťovací nůž 145 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

Dellinger Japonský kuchařský vykošťovací nůž 6 145 mm

Mimořádně ostrý nůž Dellinger Okami z japonské nerezové oceli s délkou ostří 14,5 cm je vhodný k vykosťování a jednoduchou práci s masem. Pokud nechcete strávit celé odpoledne zdlouhavým vykosťováním drůbeže, tento nůž bude pro vás zaručeným pomocníkem. Nůž s nápadně zakřivenou čepelí zvládne bez sebemenších problémů řezání šlach, tučných částí a zároveň se postará o jednodušší vykosťování v okolí kloubů či kostí. Vykosťovací nůž je nedílnou součástí každé správné kuchyně, ve které jsou lahůdky z masa na denním pořádku. Zjednodušte si vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger. Použité řezné jádro ze série „Dellinger Okami 3 layers“ je vyrobeno z nerezové japonské oceli AUS-10 , jejíž tvrdost se pohybuje mezi 58 – 62 HRC. Jádro z této oceli je vloženo mezi dvě nerezové oceli s mimořádnou odolností a houževnatostí. Použitá je povrchová úprava stonewashed, jejíž výhodou je, že velmi dobře zakrývá škrábance. Pro zachování maximální tvrdosti a ostrosti bruste nůž pod úhlem 15 stupňů. Rukojeť nože je vyrobena z materiálu G-10 a ve středu je zdobena menším znakům samuraje. Díky ergonomickému tvaru bude pro vás uchopení nože vždy maximálně pohodlné. Nůž budete moci celou dobu dokonale kontrolovat, takže řezy budou vždy přesné. Dokonalé vyvážení nože zabraňuje jakékoli únavě ruky. Specifický tvar přebírá inspiraci z asijských typů nožů. Výhody produktu: Nerezová ocel AUS-10 z Japonska, ✅ostří nože série Dellinger Okami 3 layers, ✅extrémní ostrost, ✅široké využití, ✅japonský design. Rozměry: celková délka 26, 5 cm a váha 105 g. Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. K odstranění můžete používat běžnou jedlou sodu, ze které se po zředění s vodou stane řídká hmota. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. Ostrění nože: pro ostření nože z nerezové oceli doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. K občasnému vyhlazení ostří vám postačí klasická ocílka. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nevratné. 1.499 Kč
Info na tel.
Gyuto / Chef 8,5 - 210mm Dellinger German Samurai

Dellinger Gyuto Chef 8,5" German Samurai 210 mm

Japonský nůž šéfkuchaře GYUTO / Chef 8,5“ (210 mm) série Dellinger German Samurai . Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8,5“ Dellinger German Samurai ( délka čepele 210 mm ) z německé oceli 1.4116 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO German Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.    Délka rukojeti: 125 mm Délka čepele: 210 mm Celková délka: 335 mm Hmotnost: 225 g Rukojeť západního stylu je vyrobena z ebenového dřeva a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. 999 Kč
Skladem
Healthy Kuchařský nůž Solingen 15 cm - HT4002

Healthy Solingen 15 cm - HT4002

kuchařský 1.989 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.