Dellinger Rose Wood Damascus Gyuto / Chef Kiritsuke 8,5

nože

Doprava zdarma
Naše cena2.499 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Skladem

Popis produktu

Kuchařský nůž GYUTO / Chef 8“ značky Dellinger patří do řady Rose-Wood Damascus. Díky zužování hřbetu a ostří nože do špičky má ideální tvar na každý druh krájení. Využijte ho pro porcování masa, krájení ryb nebo plátkování. Výše položený hrot hravě zvládne i kolébkové krájení bylinek nebo například ořechů. Damascénská ocel má vyšší tvrdost a odolnost vůči opotřebení, díky vzácné a unikátní kresbě oceli navíc získáte jedinečnou kombinaci krásy a luxusu s vynikajícími řeznými vlastnostmi. Nůž měří 340 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.

Hlavní přednosti

  • Nůž šéfkuchaře
  • Kvalitní provedení čepele i rukojeti
  • Moderní design
  • 67 vrstev damaškové oceli
  • Krásný vzor na čepeli
  • Ručně leštěný
  • Vhodný jako dárek 

67 vrstev oceli

Pořiďte si opravdovou kvalitu. Co takhle čepel tvořenou 67 vrstvami damaškové oceli? Díky těmto vrstvám nůž vytváří úžasný třpytivý damascénský vzor Stormy Waves neboli rozbouřené moře. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli.

Kvalitní rukojeť 

Na výrobu rukojeti těchto krásných a kvalitních nožů se používá barevně velmi atraktivní palisandrové dřevo. Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará trojité nýtování.

Jak se o nůž starat

  • Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje.
  • Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
  • Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. 
  • Nikdy nepoužívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin. 
  • Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.

Specifikace

  • Značka: Dellinger
  • Model: GYUTO / Chef 8“
  • Série: Rose-Wood Damascus
  • Určení: kuchyňský nůž
  • Barevné provedení: nerez, hnědá
  • Materiál čepele: japonská damašková ocel 
  • Materiál rukojeti: palisandrové dřevo
  • Hmotnost: 260 g
  • Délka čepele: 215 mm
  • Délka rukojeti: 130 mm

Související produkty

srbský nůž Dellinger D2 Rasp BBQ

srbský nůž Dellinger D2 Rasp BBQ

Kdo potřebuje mnoho nástrojů k přípravě jídla ? Vy nyní určitě již ne ! S tímto fantastickým nožem Skogskock zvládnete téměř vše. Sekání, krájení, vykošťování, čištění masa a zeleniny - nic pro tento nůž není problém. Teď můžeme žít společně s naší matkou přírodou. Tento nůž je ručně kovaný a zpracovaný z oceli D2. Po přesném a pečlivém vytvrzení, temperování a žíhání dosahuje tvrdosti Rockwell 60-62 (HRC). Jeho ostří jen tak někdo, nebo něco nepoškodí. Nůž Dellinger Rasp BBQ má silné (5 mm) a houževnaté ostří, které Vám bude sloužit po mnoho let !   Celková délka:         260 mm Tloušťka ostří:              5 mm Délka ostří:               145 mm Váha nože:                540 g Materiál rukojeti:     Palisandr   Upozornění: Každý nůž Dellinger Rasp BBQ  je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z oceli D2 je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. 2.799 Kč
Skladem
nůž na šunku a Brisket 12 - 306mm Dellinger German Samurai

Dellinger Nůž na šunku a Brisket 12

Robustní, velmi ostrý nůž na šunku a Brisket 12" Dellinger German Samurai (délka čepele 306 mm) z německé oceli 1.4116 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž je ideální pro krájení na tenké plátky. Ať budete krájet syrové nebo hotové maso. Práce je s tímto nožem rychlá, jednoduchá a přesná. Maso si uchová svou šťavnatost, bude dokonale nakrájené. S bezproblémovou manévrovatelností a bezproblémovým pohybem vytvoříte skvělé carpaccio nebo dokonale tenké plátky šunky. Rozkrojit velký šťavnatý meloun bude s tímto nožem jednoduše hračka. Duté prohlubně na čepeli jsou rovnoměrně vybroušeny a vytvářejí malé vzduchové kapsy pro snížení tření při řezu. . Délka rukojeti:        129 mm Délka čepele:          306 mm Celková délka:        435 mm Hmotnost:                254 g   Rukojeť západního stylu je vyrobena z ebenového dřeva a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Doporučení a údržba:✅ nůž na šunku a Brisket z německé oceli 1.4116, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.✅ Nepožívejte japonský nůž z německé oceli 1.4116 jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 999 Kč
Skladem
Nůž na pečivo 195 mm Dellinger Samurai

Dellinger Samurai Professional Damascus VG 10, 195mm

Nůž s vroubkovaným ostřím nejlépe krájí potraviny, které jsou na povrchu tvrdé a uvnitř měkké, bez přílišného tření, které způsobuje drobení, vysypávání či trhání. Nůž na pečivo je ideální na krájení čerstvého chleba s křupavou kůrčičkou, tvrdých rohlíků nebo vláčné bábovky, ale stejně snadno rozřízne i velký meloun nebo ananas. Čepel nože je tvořena jádrem z damascénské oceli VG10 (o tvrdosti přibližně 61 HRC), které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které čepeli propůjčují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem TINY WAVE minimalizuje tření při řezu a tím zabraňuje ulpívání krájeného materiálu k čepeli. Rukojeť nože je vyrobena z oblíbeného materiálu G-10. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří a rukojeti, středový nýt je navíc zdobený znakem samurajů. Rukojeť je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržená pro mimořádně bezpečné a pohodlné používání. Parametry nože: Ocel: VG10 Damascus, 61 HRC Délka čepele: 195 mm Délka rukojeti: 115 mm Celková délka: 325 mm Hmotnost: 240 g Dodáváno v dřevěné dárkové kazetě Ostření a údržba: Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku. Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části. Chraňte nože a jejich ostří před pádem nebo nárazem! K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek. 2.799 Kč
Skladem
Gyuto / Chef 8 (200mm) Dellinger Harukaze Professional Damascus

Gyuto Chef Dellinger Harukaze Professional Damascus 8

Robustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 8“ Dellinger HARUKAZE ( délka čepele 200 mm ) z damascénské oceli ( damascus steel ) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Harukaze je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným.     Délka rukojeti:        135 mm Délka čepele:          195 mm Celková délka:        325 mm Hmotnost:                215 g   Nůž GYUTO / Chef 8“ Dellinger HARUKAZE má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli AUS-10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel AUS-10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R60 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli AUS-10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí ( damascus steel ), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem LADDER minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena ze stabilizovaného dřeva Shadow-Wood. Je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Doporučení a údržba: ✅ japonský nůž GYUTO / Chef 8“ HARUKAZE z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. ✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.     ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 3.990 Kč
Skladem
Nůž okrajovací Petty Dellinger Carbon Fragment

Dellinger Ořezávací nůž CARBON FRAGMENT 11 cm

Japonský okrajovací nůž Petty Dellinger Carbon Fragment Tento univerzální drobný nůž je perfektní pomocník při okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. Je dost silný i na špikování masa, ale docílíte s ním i přesného řezu. Díky jeho všestrannosti je nepostradatelný v kuchyni každého kuchaře.   Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Začátek nového věku a revoluce ve výrobě a zpracování moderních nožů. Ostrá  čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment) a následně je ochlazena dusíkem. Každý nůž je ručně broušený pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Nože z této oceli se mimořádně hodí pro venkovní kuchyně a BBQ. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži.   ... dotyk budoucnosti Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program. 1.599 Kč
Skladem
sada 3 nožů + protahovací brousek Dellinger Easy v dřevěné dárkové krabici

sada 3 nožů + protahovací brousek Dellinger Easy v dřevěné dárkové krabici

✅ Nůž šéfkuchaře - délka celkem 340 mm, délka ostří 200 mm✅ Nůž univerzální - délka celkem 250 mm, délka ostří 130 mm✅ Nůž ko Santoku - délka celkem 250 mm, délka ostří 120 mm Nože Dellinger Easy (stainless steel) mají velmi dobrou ostrost a vynikající retenci a tvrdost mezi 56-58 HRC. Rukojeti nožů jsou ergonomicky tvarované, protiskluzové a zajistí maximální komfort při krájení. Rukojeť je protiskluzová z materiálu G-10 se 3 nýty. Textura rukojeti imituje reálné ořechové dřevo. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Trojité nýtování nože k rukojeti zajišťuje dokonalou pevnost a spojení. Materiál rukojeti nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. 2.199 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.