Dellinger Resin Future Kuchařský nůž Red Chef Kiritsuke 205 mm
nože
Popis produktu
Originální kuchyňský nůž RED Chef Kiritsuke 205 mm značky Dellinger bude ozdobou vaší kuchyně. Každý nůž je jedinečný svou rukojetí z pryskyřice. Díky tvaru ostří do špičky má ideální tvar na každý druh krájení. Využijte ho pro porcování masa, krájení ryb nebo plátkování. Čepel z damascénské oceli má vyšší tvrdost a odolnost vůči opotřebení. Vzácná a unikátní kresba oceli navíc kombinuje krásu a luxus s vynikajícími řeznými vlastnostmi. Nůž má ostří dlouhé 205 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.
Hlavní přednosti
- Kvalitní provedení čepele i rukojeti
- Jedinečnost každého nože díky rukojeti z pryskyřice 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí
- Všestranné využití
- Krásný vzor Stormy Waves
- Nepřilnavost materiálů k čepeli
- Vhodný jako dárek
- Čepel z damascénské oceli
Velmi kvalitní materiál damascénská ocel VG10 se používá k vytvoření čepele nože ze série Dellinger Resin Future. 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí zajišťuje mimořádnou odolnost a pružnost. Díky těmto vrstvám nůž vytváří úžasný třpytivý damascénský vzor Stormy Waves neboli rozbouřené moře. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli.
Jedinečná rukojeť z pryskyřice
Pokud máte rádi originalitu, u tohoto nože je zaručená. Design rukojeti je opravdu jedinečný u každého kusu. Rukojeť se vyrábí z překrásné epoxidové pryskyřice. Jedná se o průhlednou pryskyřici probarvenou alkoholovými pigmenty. Pryskyřice je voděodolná a zcela bez zápachu. Časem se může stát, že se začne měnit barva. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará také trojité nýtování. Tvar rukojeti je vhodný pro asijský úchop nože.
Jak se o nůž starat
Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje.
Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.
Nikdy nepožívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin.
Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.
Specifikace
- Značka: Dellinger
- Model: Blue Chef Kiritsuke 205 mm
- Série: Resin Future
- Určení: kuchyňský nůž
- Barevné provedení: nerez, modrá
- Materiál čepele: japonská damašková ocel VG-10
- Materiál rukojeti: pryskyřice
- Hmotnost: 251 g
- Celková délka nože: 340 mm
- Délka čepele: 205 mm
- Délka rukojeti: 115 mm