Dellinger Nůž na šunku a Brisket 12

nože

Naše cena999 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Skladem

Popis produktu

Robustní, velmi ostrý nůž na šunku a Brisket 12" Dellinger German Samurai (délka čepele 306 mm) z německé oceli 1.4116 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž je ideální pro krájení na tenké plátky. Ať budete krájet syrové nebo hotové maso. Práce je s tímto nožem rychlá, jednoduchá a přesná. Maso si uchová svou šťavnatost, bude dokonale nakrájené. S bezproblémovou manévrovatelností a bezproblémovým pohybem vytvoříte skvělé carpaccio nebo dokonale tenké plátky šunky. Rozkrojit velký šťavnatý meloun bude s tímto nožem jednoduše hračka. Duté prohlubně na čepeli jsou rovnoměrně vybroušeny a vytvářejí malé vzduchové kapsy pro snížení tření při řezu.

.

  • Délka rukojeti:        129 mm
  • Délka čepele:          306 mm
  • Celková délka:        435 mm
  • Hmotnost:                254 g

 

Rukojeť západního stylu je vyrobena z ebenového dřeva a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti.


Doporučení a údržba:

✅ nůž na šunku a Brisket z německé oceli 1.4116, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z německé oceli 1.4116 jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

Související produkty

nůž BBQ Dellinger D2 SAND Olive

DELLINGER nůž BBQ D2 SAND Olive

Exklusivní kuchyňský nůž s rukojetí z olivového dřeva. Tento kuchyňský nůž vhodný pro BBQ je ručně kovaný a zpracovaný z oceli D2. Po přesném a pečlivém vytvrzení, temperování a žíhání dosahuje tvrdosti Rockwell 60-62 (HRC). Jeho ostří jen tak někdo, nebo něco nepoškodí. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Budete chtít ukázat každé návštěvě jaký kus překrásného železa se skrývá ve Vaší kuchyni ! Nádherná rukojeť tohoto nože je ručně tvarována z kusu olivového dřeva a je doplněna 2 okrasnými nýty.   Celková délka: 305 mm Tloušťka ostří: 3 mm Délka ostří: 175 mm Váha nože: 280 g Materiál rukojeti: Olive-Wood            Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. Nikdy neumývejte kvalitní nůž v myčce na nádobí ! Tato ocel není nerezová ! Po použití opláchněte nůž, osušte jej hadříkem nebo utěrkou a uložte na bezpečném a suchém místě. 2.199 Kč
Skladem
Japonský kuchařský nůž na zeleninu Nakiri 170 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

Dellinger Japonský kuchařský nůž Nakiri 7 170 mm

Mimořádně ostrý nůž Dellinger Okami Nakiri z japonské oceli o délce ostří 17 cm vhodný k sekání všech druhů zeleniny. Tvarem vám zřejmě bude připomínat sekáč na maso – zdání však klame. Tento typ nože využijete zejména k obratnému krájení zeleniny, kterou rázem proměníte v drobné kostičky či proužky. Rovněž vám pomůže při krájení větších surovin jako jsou celer či zelí. Dostatečná šířka čepele může být dobře využitelná i při nabírání surovin, které následně stačí přenést do hrnce či pánve. Zpříjemněte si vaše vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger. Použité řezné jádro ze série „Dellinger Okami 3 layers“ je vyrobeno z nerezové japonské oceli AUS- 10, jejíž tvrdost se pohybuje mezi 58 – 62 HRC. Jádro z této oceli je vloženo mezi dvě nerezové oceli s mimořádnou odolností a houževnatostí. Použitá je povrchová úprava stonewashed, jejíž výhodou je, že velmi dobře zakrývá škrábance. Pro zachování maximální tvrdosti a ostrosti bruste nůž pod úhlem 15 stupňů. Rukojeť nože je vyrobena z materiálu G-10 a ve středu je zdobená menším znakem samuraje. Díky ergonomickému tvaru bude pro vás uchopení nože vždy maximálně pohodlné. Nůž budete moci celou dobu dokonale kontrolovat, takže řezy budou vždy přesné. Dokonalé vyvážení nože zabraňuje jakékoli únavě ruky. Specifický tvar přebírá inspiraci z asijských typů nožů. Výhody produktu: Nerezová ocel AUS-10 z Japonska, ✅ostří nože série Dellinger Okami 3 layers, ✅extrémní ostrost, ✅bezvadné tvary plátků, ✅japonský design. Rozměry: celková délka 31 cm a váha 260 g. Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. K odstranění můžete používat běžnou jedlou sodu, ze které se po zředění s vodou stane řídká hmota. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. Ostrění nože: pro ostření nože z nerezové oceli doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. K občasnému vyhlazení ostří vám postačí klasická ocílka. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nevratné. 1.999 Kč
Info na tel.
Kuchařský nůž Brown Chef Kiritsuke 205 mm Dellinger Resin Future

Dellinger Resin Future Kuchařský nůž Brown Chef Kiritsuke 205 mm

Originální kuchyňský nůž Brown Chef Kiritsuke 205 mm značky Dellinger bude ozdobou vaší kuchyně. Každý nůž je jedinečný svou rukojetí z pryskyřice.  Díky tvaru ostří do špičky má ideální tvar na každý druh krájení. Využijte ho pro porcování masa, krájení ryb nebo plátkování. Čepel z damascénské oceli má vyšší tvrdost a odolnost vůči opotřebení. Vzácná a unikátní kresba oceli navíc kombinuje krásu a luxus s vynikajícími řeznými vlastnostmi. Nůž má ostří dlouhé 205 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.   Čepel z damascénské oceli Velmi kvalitní materiál damascénská ocel VG10 se používá k vytvoření čepele nože ze série Dellinger Resin Future. 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí zajišťuje mimořádnou odolnost a pružnost. Díky těmto vrstvám nůž vytváří úžasný třpytivý damascénský vzor Stormy Waves neboli rozbouřené moře. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli. Jedinečná rukojeť z pryskyřice Pokud máte rádi originalitu, u tohoto nože je zaručená. Design rukojeti je opravdu jedinečný u každého kusu. Rukojeť se vyrábí z překrásné epoxidové pryskyřice. Jedná se o průhlednou pryskyřici probarvenou alkoholovými pigmenty. Pryskyřice je voděodolná a zcela bez zápachu. Časem se může stát, že se začne měnit barva. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará také trojité nýtování. Tvar rukojeti je vhodný pro asijský úchop nože. Jak se o nůž starat Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje. Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. Nikdy nepožívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin. Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny. Specifikace Značka: Dellinger Model: Brown Chef Kiritsuke 205 mm Série: Resin Future Určení: kuchyňský nůž Barevné provedení: nerez, hnědá Materiál čepele: japonská damašková ocel VG-10 Materiál rukojeti: pryskyřice Hmotnost: 251 g Celková délka nože: 340 mm Délka čepele: 205 mm Délka rukojeti: 115 mm 3.199 Kč
Skladem
CATLER DMS 205 Nůž na pečivo

CATLER DMS 205

Nůž na pečivo 2.999 Kč
Skladem
Japonský kuchařský nůž univerzální 150 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

Japonský kuchařský nůž univerzální 150 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

Japonský univerzální nůž Dellinger Okami 3 layers AUS10   S tímto univerzálním nožem nakrájíte ovoce a zeleninu bez mačkání, snadno naporcujete menší kusy masa a sýrů. Špikování pro Vás bude s tímto nožem prostě radost. Tímto nožem nahradíte velký nůž Chef ve chvíli, kdy potřebujete precizní řezy. Je to šikovný pomocník i při zpracovávání bylinek. Už žádné škrábance na čepeli ... Ostří nožů ze série Dellinger Okami 3 layers je tvořena jádrem z japonské oceli AUS-10 o tvrdosti 58-62 Rockwella, které je vloženo mezi 2 vrstvy nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Povrch nože je broušen do matného odstínu, tzv. stonewashed. Tato povrchová úprava snadno skryje škrábance. Díky mimořádné ostrosti a úhlu broušení 15 stupňů, si krájené produkty zachovají svůj tvar a strukturu.   ... pohodlná kulatá rukojeť   Rukojeť je vyrobena z materiálu G-10 a je zdobená středovým mozaikovým nýtem se znakem samuraje. Rukojeť skvěle padne do ruky a tím poskytuje pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost. Parametry nože: Celková délka: 270 mm Délka ostří: 150 mm Délka rukojeti: 115 mm Hmotnost: 119 g 1.199 Kč
Info na tel.
Catler sada nožů 76 + 126 + 203

Catler sada nožů 76 + 126 + 203

Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik.76/155 mm   Délka 7,6 cm Délka čepele 15,5   +     Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení.Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku.Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování.126/234 mm   Délka 23,4 cm Délka čepele 12,6   +   Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů.Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny.203/338 mm   Délka 33,8 cm Délka čepele 20,3 7.890 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.