Japonský kuchařský nůž univerzální 150 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

nože

Naše cena1.199 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Info na tel.

Popis produktu

Japonský univerzální nůž Dellinger Okami 3 layers AUS10

 

S tímto univerzálním nožem nakrájíte ovoce a zeleninu bez mačkání, snadno naporcujete menší kusy masa a sýrů. Špikování pro Vás bude s tímto nožem prostě radost. Tímto nožem nahradíte velký nůž Chef ve chvíli, kdy potřebujete precizní řezy. Je to šikovný pomocník i při zpracovávání bylinek.


Už žádné škrábance na čepeli ...


Ostří nožů ze série Dellinger Okami 3 layers je tvořena jádrem z japonské oceli AUS-10 o tvrdosti 58-62 Rockwella, které je vloženo mezi 2 vrstvy nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Povrch nože je broušen do matného odstínu, tzv. stonewashed. Tato povrchová úprava snadno skryje škrábance. Díky mimořádné ostrosti a úhlu broušení 15 stupňů, si krájené produkty zachovají svůj tvar a strukturu.  


... pohodlná kulatá rukojeť

 

Rukojeť je vyrobena z materiálu G-10 a je zdobená středovým mozaikovým nýtem se znakem samuraje. Rukojeť skvěle padne do ruky a tím poskytuje pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost.

Parametry nože:

Celková délka: 270 mm
Délka ostří: 150 mm
Délka rukojeti: 115 mm
Hmotnost: 119 g

Související produkty

srbský nůž Dellinger D2 Rasp BBQ

srbský nůž Dellinger D2 Rasp BBQ

Kdo potřebuje mnoho nástrojů k přípravě jídla ? Vy nyní určitě již ne ! S tímto fantastickým nožem Skogskock zvládnete téměř vše. Sekání, krájení, vykošťování, čištění masa a zeleniny - nic pro tento nůž není problém. Teď můžeme žít společně s naší matkou přírodou. Tento nůž je ručně kovaný a zpracovaný z oceli D2. Po přesném a pečlivém vytvrzení, temperování a žíhání dosahuje tvrdosti Rockwell 60-62 (HRC). Jeho ostří jen tak někdo, nebo něco nepoškodí. Nůž Dellinger Rasp BBQ má silné (5 mm) a houževnaté ostří, které Vám bude sloužit po mnoho let !   Celková délka:         260 mm Tloušťka ostří:              5 mm Délka ostří:               145 mm Váha nože:                540 g Materiál rukojeti:     Palisandr   Upozornění: Každý nůž Dellinger Rasp BBQ  je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z oceli D2 je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. 2.799 Kč
Skladem
nůž řeznický BBQ Dellinger Butcher Poplar D2

Dellinger nůž řeznický BBQ Butcher Poplar D2

Tento nůž je především určen k porcování a řezání masa, případně pro stahování zvěře. Je to klíčový nástroj pro život na horských pastvinách, ale také nezbytným pro jatka, řeznictví a restaurace. Jeho hlavní funkcí je oddělovat kusy masa od kostí, odstraňovat kůži a tuk a rozdělovat velké kusy masa na menší kousky. Řeznický / BBQ nůž Dellinger Butcher Poplar D2 je kovaný a zpracovaný z houževnaté oceli D2, jejíž tvrdost se pohybuje Rockwell 59-60 (HRC). Jedná se o ideální nástroj pro sekání, řezání a přežití v divoké přírodě. Nádherná rukojeť tohoto nože je ručně tvarována z kusu stabilizovaného nádorového dřeva topolu. Jedinečnost tohoto nože spočívá v tom, že je vyroben ručně z vysoce kvalitní oceli D2. Tato ocel zaručuje trvanlivost, ostrost a preciznost, které oceníte při každém použití. Řeznický nůž Dellinger Butcher Poplar D2 je dokonalým pomocníkem při přípravě masa a zároveň skvělým designovým doplňkem pro vaši kuchyni. 3.199 Kč
Skladem
Kuchařský nůž BBQ Max Dellinger Sandvik Green Northern Sun

Dellinger Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK GREEN NORTHERN SUN 21 cm

všestranný nůž se zakřivenou čepelí a zkosenou špičkou pro krájení a kolébkové krájení ideální pro venkovní kuchyně a BBQ pečlivě vybroušená čepel z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik 14C28N s tvrdostí cca 59 HRC vzor slunečních paprsků na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design - rukojeť z rýžových zrn zalitých zelenou epoxidovou pryskyřicí s japonským znakem samurajů trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit 2.799 Kč
Skladem
Kuchařský nůž Chef Dellinger Carbon Fragment

Dellinger Kuchyňský nůž Carbon Fragment Gyuto 20 cm

Japonský nůž šéfkuchaře, Chef Dellinger Carbon Fragment Nůž šéfkuchaře (Gyuto / Chef"s knife) je pro své všestranné možnosti využití mimořádně oblíbený mezi profesionálními kuchaři. Díky tomu, že se hřbet nože a ostří zužují do špičky, má ideální tvar pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb nebo krájení ovoce a zeleniny. Výše položený hrot umožňuje i kolébkové krájení bylinek nebo ořechů. Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Čepele jsou tvořeny 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Každá čepel prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Všechny nože jsou dále ručně broušeny pod úhlem 12 - 15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahují mimořádné až extrémní ostrosti. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži. Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program. Parametry nože: Délka ostří: 200 mm Délka rukojeti: 125 mm Celková délka: 330 mm Hmotnost: 190 g Ostření a údržba: Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku. Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. Chraňte nože a jejich ostří před pádem, nebo nárazem! K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek. 2.999 Kč
Skladem
čínský nůž Dellinger Cleaver 200 mm - Padauk Wood

Dellinger čínský nůž Cleaver Padauk Wood 200 mm Dellinger čínský nůž Cleaver Padauk Wood 200 mm

V Číně se tento typ nože nazývá "TAO", což znamená "meč" od konvenčních kuchyňských nožů se liší tím, že ostří je tlustší a širší a je schopen řezat velké kusy (jako je maso, kuře atd.) - využívá se k sekání a řezání zeleniny a masa. Čínský nůž je ideální pro krájení menších kusů vykostěného masa a drůbeže. Velmi dobře si poradí s krájením a sekáním tvrdé zeleniny - včetně velkých hlav kapusty a hlávkového zelí. V asijské kuchyni funguje tento stylový čínský nůž jako "šéfkuchařský nůž", který nabízí překvapivou všestrannost, hbitost a ostrost. Vrchní část čepele lze použít k drcení zázvoru nebo česneku, zatímco ostří řeže, seká a krájí s mimořádnou přesností. Extra vysoký profil čepele umožňuje vynikající a jednoduchý přenos nakrájených polotovarů do hrnce nebo pánve.   Délka rukojeti:     100 mm     Délka čepele:      200 mm   Výška čepele:      100 mm Celková délka:    310 mm  Hmotnost:            350 g   Rukojeť asijského stylu je vyrobena ze dřeva Padauku. Vždy je pečlivě ručně leštěná, kulatého tvaru a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti. . Doporučení a údržba: ✅ čínský nůž TAO z nerezové oceli X9Cr13MoV nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepožívejte čínský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.     ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! Ostření nože: pro ostří loveckého nože z oceli X9Cr13MoV doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. 1.899 Kč
Skladem
Nůž vykosťovací Boning Dellinger Carbon Fragment

Dellinger Kuchyňský nůž Carbon Fragment Boning vykosťovací 15,5 cm

Japonský vykosťovací nůž, Boning Dellinger Carbon Fragment Vykosťovací nůž s charakteristicky zakřivenou čepelí, díky které je vhodný na odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek. Zůžená čepel pomůže při vykošťování v okolí kloubů. Díky jeho všestrannosti je nepostradatelný v kuchyni každého kuchaře. Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Čepele jsou tvořeny 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Každá čepel prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Všechny nože jsou dále ručně broušeny pod úhlem 12 - 15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahují mimořádné až extrémní ostrosti. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži. Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program. Parametry nože: Délka ostří: 155 mm Délka rukojeti: 115 mm Celková délka: 270 mm Hmotnost: 145 g Ostření a údržba: Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku. Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. Chraňte nože a jejich ostří před pádem, nebo nárazem! K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek. 1.799 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.