Dellinger Japonský kuchařský nůž Nakiri 7 170 mm

nože

Naše cena1.999 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Info na tel.

Popis produktu

Mimořádně ostrý nůž Dellinger Okami Nakiri z japonské oceli o délce ostří 17 cm vhodný k sekání všech druhů zeleniny. Tvarem vám zřejmě bude připomínat sekáč na maso – zdání však klame. Tento typ nože využijete zejména k obratnému krájení zeleniny, kterou rázem proměníte v drobné kostičky či proužky. Rovněž vám pomůže při krájení větších surovin jako jsou celer či zelí. Dostatečná šířka čepele může být dobře využitelná i při nabírání surovin, které následně stačí přenést do hrnce či pánve. Zpříjemněte si vaše vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger.

Použité řezné jádro ze série „Dellinger Okami 3 layers“ je vyrobeno z nerezové japonské oceli AUS- 10, jejíž tvrdost se pohybuje mezi 58 – 62 HRC. Jádro z této oceli je vloženo mezi dvě nerezové oceli s mimořádnou odolností a houževnatostí. Použitá je povrchová úprava stonewashed, jejíž výhodou je, že velmi dobře zakrývá škrábance. Pro zachování maximální tvrdosti a ostrosti bruste nůž pod úhlem 15 stupňů.

Rukojeť nože je vyrobena z materiálu G-10 a ve středu je zdobená menším znakem samuraje. Díky ergonomickému tvaru bude pro vás uchopení nože vždy maximálně pohodlné. Nůž budete moci celou dobu dokonale kontrolovat, takže řezy budou vždy přesné. Dokonalé vyvážení nože zabraňuje jakékoli únavě ruky. Specifický tvar přebírá inspiraci z asijských typů nožů.

Výhody produktu:

Nerezová ocel AUS-10 z Japonska, ✅ostří nože série Dellinger Okami 3 layers, ✅extrémní ostrost, ✅bezvadné tvary plátků, ✅japonský design.

  • Rozměry: celková délka 31 cm a váha 260 g.
  • Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. K odstranění můžete používat běžnou jedlou sodu, ze které se po zředění s vodou stane řídká hmota. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří.
  • Ostrění nože: pro ostření nože z nerezové oceli doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. K občasnému vyhlazení ostří vám postačí klasická ocílka. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nevratné.

Související produkty

nůž Kiritsuke / Chef 8,5 Dellinger Octagonal Desert Iron Wood FULL

nůž Kiritsuke / Chef 8,5 Dellinger Octagonal Desert Iron Wood FULL

Japonský kuchyňský nůž Kiritsuke 215 mm série Octagonal Desert Iron Wood, včetně dárkové krabice a pouzdra (saya) Velmi ostrý japonský nůž Kiritsuke/Chef 8,5“ Dellinger Octagonal Desert Iron Wood ( délka čepele 250 mm ) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky a také pro dekorativní vyřeřezávání. Dlouhá čepel a 8 hranná rukojeť japonského stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.   Délka rukojeti:        140 mm Délka čepele:          215 mm Celková délka:        350 mm Hmotnost:                170 g Nůž Kiritsuke 215 mm má velmi ostrou čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí (10Cr15CoMoV + 9Cr18MoV). Čepel tohoto nože prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment). Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického Desert Iron-Wood a materiálu G10 s mosaznými přechody. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. Ostření nože: pro ostří nože z damaškové oceli doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Doporučení a údržba:✅ nůž Gyuto 215 mm z damaškové oceli, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.✅ Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 3.990 Kč
Info na tel.
Kiritsuke / Chef 8 (205mm) Dellinger CUBE Ebony Wood

Dellinger CUBE Ebony Wood Kiritsuke / Chef 8

Extrémně ostrý nůž Dellinger Ebony Wood Kiritsuke z německé nerezové oceli o délce ostří 20,5 cm si díky širokému využití jistě oblíbíte. Čepel je zúžená do špičky jako u tradičních šéfkuchařských nožů, ale na konci má navíc zkosené ostří. Vyšší zkosení nože snižuje tření, které je velmi důležité při přesném krájení a důkladné práci. Využít jej můžete na nejrůznější druhy krájení, ať už jde o porcování masa, sekání ryb, čištění ovoce nebo plátkování. Nůž navíc zaručuje snadné krájení nepoddajných materiálů jako jsou ořechy či bylinky, neboť oproti klasickým nožům obsahuje výše položený hrot. Zpříjemněte si vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger. Čepel je vyrobena z německé nerezové oceli 1.4116 s tou nejvyšší kvalitou a japonským designem. Na rukojeť nože bylo použito přírodní ebenové dřevo. Uchopení nože bude pro vás vždy maximálně pohodlné, právě díky ergonomickému tvaru. Specifický tvar přebírá inspiraci z asijských nožů. Rozměry: celková délka 33,8 cm a váha 192 g. Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože z nerezové oceli 1.4116 nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. Nože v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. Výhody produktu: ✅kvalitní nerezová ocel z Německa 1.4116, ✅ebenové dřevo, ✅ergonomicky tvarovaná rukojeť, ✅široké využití, ✅extrémní ostrost, ✅moderní design. 999 Kč
Skladem
nůž na šunku a Brisket 12 - 306mm Dellinger German Samurai

Dellinger Nůž na šunku a Brisket 12

Robustní, velmi ostrý nůž na šunku a Brisket 12" Dellinger German Samurai (délka čepele 306 mm) z německé oceli 1.4116 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž je ideální pro krájení na tenké plátky. Ať budete krájet syrové nebo hotové maso. Práce je s tímto nožem rychlá, jednoduchá a přesná. Maso si uchová svou šťavnatost, bude dokonale nakrájené. S bezproblémovou manévrovatelností a bezproblémovým pohybem vytvoříte skvělé carpaccio nebo dokonale tenké plátky šunky. Rozkrojit velký šťavnatý meloun bude s tímto nožem jednoduše hračka. Duté prohlubně na čepeli jsou rovnoměrně vybroušeny a vytvářejí malé vzduchové kapsy pro snížení tření při řezu. . Délka rukojeti:        129 mm Délka čepele:          306 mm Celková délka:        435 mm Hmotnost:                254 g   Rukojeť západního stylu je vyrobena z ebenového dřeva a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Doporučení a údržba:✅ nůž na šunku a Brisket z německé oceli 1.4116, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.✅ Nepožívejte japonský nůž z německé oceli 1.4116 jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 999 Kč
Skladem
Kuchařský nůž CHEF Dellinger Sandvik Green Northern Sun

DELLINGER kuchařský nůž CHEF Sandvik Green Northern Sun

Velmi ostrý kuchařský nůž Chef japonského stylu s délkou ostří 205 mm ze série Dellinger Sandvik Northern Sun. Tento nůž je ideální pro všestranné využití. Díky tomu, že se hřbet nože a ostří zužují do špičky, má ideální tvar pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb, ovoce a zeleniny. Výše položený hrot Vám umožní i kolébkové krájení bylinek nebo ořechů. Nože z řady Dellinger Sandvik Northern Sun jsou jako stvořené pro svět moderní a pokrokové kuchyně. K jejich výrobě je zapotřebí nejmodernějších technologií. Čepele jsou laminovány a kovány za tepla s příznačným rotujícím vzorem slunečních paprsků. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu. Nože z této jedinečné série jsou pečlivě broušeny pod úhlem 12-15°, což zajistí minimální únik tekutin při krájení ovoce, zeleniny a masa. Vaše pokrmy tak budou plné šťávy a vitamínů – přesně jak vyžaduje nynější kulinářský svět. Vynikající švédská ocel Sandvik 14C28N po zakalení ve vakuové peci se může pochlubit tvrdostí okolo 59 HRC. Chlazení dusíkem zvyšuje tvrdost, pružnost a houževnatost už tak výjimečné čepele. Nože z této oceli se mimořádně hodí pro venkovní kuchyně a BBQ. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Budete chtít ukázat každé návštěvě jaký kus překrásného a zářivého železa se skrývá ve Vaší kuchyni! Mohutná barevná rukojeť z rýžových zrn, která jsou spojena epoxidovou pryskyřicí Vám připomene, že to není jen obyčejný nůž. Stane se klenotem Vaší kuchyně a poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Rukojeť je ozdobena středovým mozaikovým nýtem s japonským znakem samurajů. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti.Parametry nože:     Celková délka: 330 mm Délka ostří: 205 mm Délka rukojeti: 115 mm Hmotnost: 264 g 2.599 Kč
Skladem
nůž Univerzální Utility 130 mm Dellinger Manmosu - Professional Damascus

Dellinger Manmosu Professional Damascus nůž Univerzální Utility 130 mm

japonský univerzální nůž Utility 130 mm Dellinger Manmosu Professional Damascus . Překrásný a velmi ostrý japonský nůž UTILITY 130 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Tento damaškový nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.   Délka rukojeti: 105 mm Délka čepele: 130 mm Celková délka: 245 mm Hmotnost: 110 g   Japonský nůž šéfkuchaře Utility 130 mm Dellinger Manmosu Exclusive má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. . Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu . Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama ! . Doporučení a údržba: ✅ japonský kuchňský nůž Utility 130 mm z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. ✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání. ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! . Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem . Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. . 2.699 Kč
Info na tel.
nůž Kiritsuke / Chef 8,5 Dellinger Octagonal Desert Iron Wood VG-10

nůž Kiritsuke / Chef 8,5 Dellinger Octagonal Desert Iron Wood VG-10

Velmi ostrý japonský nůž Kiritsuke/Chef 8,5“ Dellinger Octagonal Desert Iron Wood ( délka čepele 250 mm ) z damascénské oceli (damascus steel) VG-10 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky a také pro dekorativní vyřeřezávání. Dlouhá čepel a 8 hranná rukojeť japonského stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.   Délka rukojeti:        140 mm Délka čepele:          215 mm Celková délka:        350 mm Hmotnost:                170 g Nůž Kiritsuke 215 mm má velmi ostrou čepel tvořenou 66 vrstvami dvou tvrdých nerezových,prokovaných ocelí a jádrem z japonské oceli VG-10. Čepel tohoto nože prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment). Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického Desert Iron-Wood a materiálu G10 s mosaznými přechody. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. Ostření nože: pro ostří nože z damaškové oceli VG-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Doporučení a údržba: ✅ nůž Gyuto 215 mm z damaškové oceli, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. ✅ Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.     ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 3.999 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.