DELLINGER nůž BBQ D2 SAND

nože

Doprava zdarma
Naše cena2.699 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Info na tel.

Popis produktu

Kuchyňský outdoorový nůž s rukojetí z exotického kartáčovaného dřeva Wenge. Tento kuchařský nůž vhodný pro BBQ je ručně kovaný a zpracovaný z nástrojové oceli D2. Po přesném a pečlivém kalení dosahuje tvrdosti okolo 60-62 (HRC). Jeho ostří jen tak někdo, nebo něco nepoškodí. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Budete chtít ukázat každé návštěvě jaký kus překrásného železa se skrývá ve Vaší kuchyni ! Nádherná rukojeť tohoto nože je ručně tvarována z kusu exotického dřeva Wenge a je doplněna 2 okrasnými nýty. Povrch čepeli je surový a neopracovaný - je to nůž s puncem tvrďáka.

 

  • Hmotnost
280 g
  • Záruka
2 roky
  • Značka
Dellinger
  • Délka čepele
175 mm
  • Střenka
Wenge-Wood

Související produkty

Nůž plátkovací Slice Dellinger Carbon Fragment

Dellinger nůž plátkovací Slice Carbon Fragment

Nůž plátkovací Slice Dellinger Carbon Fragment Nůž je ideální pro krájení na tenké plátky. Ať budete krájet syrové nebo hotové maso. Práce je s tímto nožem rychlá, jednoduchá a přesná. Maso si uchová svou šťavnatost, bude dokonale nakrájené. S bezproblémovou manévrovatelností a bezproblémovým pohybem vytvoříte skvělé carpaccio nebo dokonale tenké plátky šunky   Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Začátek nového věku a revoluce ve výrobě a zpracování moderních nožů. Ostrá  čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment) a následně je ochlazena dusíkem. Každý nůž je ručně broušený pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Nože z této oceli se mimořádně hodí pro venkovní kuchyně a BBQ. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži.   ... dotyk budoucnosti Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program.   2.799 Kč
Skladem
Nůž univerzální 150 mm Dellinger Kita - North Damascus

Dellinger Kita North Damascus univerzální nůž 6

Univerzální nůž 150 mm Dellinger Kita North Damascus Robustní, velmi ostrý univerzální nůž 150 mm z damascénské oceli (damascus steel) v severském keltském stylu. Matná, kvalitní ocel a překrásná rukojeť ze dřeva Desert Iron Wood tvoří perfektní pár. Na rukojeti je rytá keltská ozdobná kresba. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 61 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Krájení, plátkování, loupání a dekorování ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Díky své velikosti je to velmi hbitý pomocník. S bezproblémovou manévrovatelností a bezproblémovým pohybem vytvoříte skvělé carpaccio nebo dokonale tenké plátky šunky. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Délka rukojeti: 115 mm Délka ostří: 150 mm Celková délka: 265 mm Hmotnost: 115 g Nože ze série Dellinger KITA mají velmi ostré řezné jádro z oceli 10Cr15CoMoV (náhrada japonské oceli VG-10), které je velmi dobře chráněno proti korozi. Ocel 10Cr15CoMoV má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z této vynikající oceli je vloženo mezi 6 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Třpytivý damascénský vzor SURFE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena 2 mozaikovými nýty a keltskou rytinou . Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama ! Doporučení a údržba: ✅ Kuchyňský univerzální nůž 150 mm z damascénské oceli (damascus steel), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepoužívejte nůž z damaškové oceli (damascus steel) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. ✅ Nepožívejte nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání. ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 2.799 Kč
Skladem
nůž Cleaver 8 German 1.4116 - pakka wood

Dellinger nůž Cleaver 8

Čínský kuchyňský nůž Dellinger Pakka Wood Cleaver o délce čepele 20 cm představuje schopného pomocníka, který si v kuchyni hravě poradí se všemi druhy pokrmů . V Číně se tento typ nože přezdívá jako „Tao“, což v překladu znamená „meč“. Čepel nože působí svojí šířkou a tloušťkou poměrně robustně, což jej odlišuje od tradičních kuchyňských nožů. Čínskými sekáči se vám budou velmi dobře řezat velké kusy masa, ale také zeleniny jako je hlava zelí či hlávkový salát. Široká čepel se dá velmi dobře využít i pro snadné přenášení nakrájených kousků jídla přímo do hrnce nebo pánve. V neposlední řadě můžete vrchní část čepele využít k drcení česneku. Pokud hledáte všestranný nástroj, který vyniká ostrostí a houževnatostí, čínský sekáč značky Dellinger vám pomůže s každým připravovaným pokrmem. Čepel je vyrobena z německé nerezové oceli 1.4116 s tou nejvyšší kvalitou a čínským designem. Elegantní rukojeť vyrobená ze syntetického dřeva PAKKA vás na první pohled zaujme svojí strukturou a kvalitním zpracováním. Ergonomické tvarování vám zajistí pohodlné uchopení a obratné ovládání, které přináší obrovskou efektivitu při kuchyňských činnostech jako je řezání, vykosťování či klasické krájení. Rozměry: celková délka 32,8 cm a váha 346 g. Údržba a čištění: Nůž prakticky nepotřebuje žádnou velkou péči a nevyžaduje se ani rozsáhlá údržba jako u tradičních dřevěných nožů. Můžete si být jisti vysokou odolností použitého materiálu a nemusíte se obávat žádného rezivění, oxidace či zlomení jednotlivých částí. Nože z nerezové oceli 1.4116 nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. Nože v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. Ostrění nože: pro ostření nože z nerezové oceli doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nevratné. Výhody produktu: ✅ergonomicky tvarovaná rukojeť, ✅extrémní ostrost, ✅vhodný pro větší kusy surovin, ✅čínský design. 999 Kč
Skladem
nůž vykošťovací Boning 6 (160mm) Dellinger Rose-Wood Damascus

Dellinger vykošťovací Rose Wood Damascusí Boning 16 cm

Kuchyňský vykosťovací nůž Boning 6" značky Dellinger patří do řady Rose-Wood Damascus. Kvalitní zpracování ocelové čepele a palisandrové rukojeti vytváří moderní nůž na vykosťování. Schopnosti japonského nože oceníte při odřezávání masa od kostí, oddělování šlach, tučných částí nebo chrupavek. Zúžená čepel si poradí i s vykosťováním v okolí kloubů. Nůž měří 290 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké. Hlavní přednosti Vykosťovací nůž Kvalitní provedení čepele i rukojeti Moderní design 67 vrstev damaškové oceli Krásný vzor na čepeli Ručně leštěný Vhodný jako dárek  67 vrstev oceli Pořiďte si opravdovou kvalitu. Co takhle čepel tvořenou 67 vrstvami damaškové oceli? Díky těmto vrstvám nůž vytváří úžasný třpytivý damascénský vzor Stormy Waves neboli rozbouřené moře. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli. Kvalitní rukojeť  Na výrobu rukojeti těchto krásných a kvalitních nožů se používá barevně velmi atraktivní palisandrové dřevo. Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará trojité nýtování. Jak se o nůž starat Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje. Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.  Nikdy nepoužívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin.  Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny. Specifikace Značka: Dellinger Model: vykosťovací Boning 6" Série: Rose-Wood Damascus Určení: kuchyňský nůž Barevné provedení: nerez, hnědá Materiál čepele: japonská damašková ocel  Materiál rukojeti: palisandrové dřevo Hmotnost: 190 g Délka čepele: 160 mm Délka rukojeti: 130 mm 1.499 Kč
Skladem
Kuchařský nůž Santoku Dellinger Sandvik Red Northern Sun

DELLINGER kuchařský nůž Santoku Sandvik Red Northern Sun

Velmi ostrý nůž japonského stylu Santoku s délkou ostří 185 mm ze série Dellinger . Nůž je vhodný k běžnému krájení všech potravin od zeleniny a ovoce až po maso. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel u nožů Santoku je širší než u ostatních kuchařských nožů a vyznačuje se odlišnou geometrií a kulatější špičkou.  Nože z řady jsou jako stvořené pro svět moderní a pokrokové kuchyně. K jejich výrobě je zapotřebí nejmodernějších technologií. Čepele jsou laminovány a kovány za tepla s příznačným rotujícím vzorem slunečních paprsků. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu. Nože z této jedinečné série jsou pečlivě broušeny pod úhlem 12-15°, což zajistí minimální únik tekutin při krájení ovoce, zeleniny a masa. Vaše pokrmy tak budou plné šťávy a vitamínů – přesně jak vyžaduje nynější kulinářský svět. Vynikající švédská ocel  po zakalení ve vakuové peci se může pochlubit tvrdostí okolo 59 HRC. Chlazení dusíkem zvyšuje tvrdost, pružnost a houževnatost už tak výjimečné čepele. Nože z této oceli se mimořádně hodí pro venkovní kuchyně a BBQ. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Budete chtít ukázat každé návštěvě jaký kus překrásného a zářivého železa se skrývá ve Vaší kuchyni! ... krása rýžových zrn Mohutná barevná rukojeť z rýžových zrn, která jsou spojena epoxidovou pryskyřicí Vám připomene, že to není jen obyčejný nůž. Stane se klenotem Vaší kuchyně a poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Rukojeť je ozdobena středovým mozaikovým nýtem s japonským znakem samurajů. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti. Parametry nože: Celková délka: 310 mm Délka ostří: 185 mm Délka rukojeti: 115 mm Hmotnost: 260 g Jak se o nůž starat a naopak co s ním nedělat ... Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části. Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání. Chraňte nůž před pádem nebo nárazem. Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skrvny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt. Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi! (například na ) Aby byl vždy ostrý ... Pro každodenní vytažení ostří, použijte . Doporučujeme použít . Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme . Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. 2.499 Kč
Skladem
CATLER DMS 178 Santoku nůž Catler

CATLER DMS 178

Japonský nůž Santoku je určen především pro asijskou kuchyni.V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb.178/313 mm 3.989 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.