DELLINGER kuchařský nůž CHEF Sandvik Red Northern Sun

nože

Doprava zdarma
Naše cena2.599 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Skladem

Popis produktu

Velmi ostrý kuchařský nůž Chef japonského stylu s délkou ostří 205 mm ze série Dellinger Sandvik Northern Sun. Tento nůž je ideální pro všestranné využití. Díky tomu, že se hřbet nože a ostří zužují do špičky, má ideální tvar pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb, ovoce a zeleniny. Výše položený hrot Vám umožní i kolébkové krájení bylinek nebo ořechů.


Nože z řady Dellinger Sandvik Northern Sun jsou jako stvořené pro svět moderní a pokrokové kuchyně. K jejich výrobě je zapotřebí nejmodernějších technologií. Čepele jsou laminovány a kovány za tepla s příznačným rotujícím vzorem slunečních paprsků. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu. Nože z této jedinečné série jsou pečlivě broušeny pod úhlem 12-15°, což zajistí minimální únik tekutin při krájení ovoce, zeleniny a masa. Vaše pokrmy tak budou plné šťávy a vitamínů – přesně jak vyžaduje nynější kulinářský svět.


Vynikající švédská ocel Sandvik 14C28N po zakalení ve vakuové peci se může pochlubit tvrdostí okolo 59 HRC. Chlazení dusíkem zvyšuje tvrdost, pružnost a houževnatost už tak výjimečné čepele. Nože z této oceli se mimořádně hodí pro venkovní kuchyně a BBQ. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Budete chtít ukázat každé návštěvě jaký kus překrásného a zářivého železa se skrývá ve Vaší kuchyni!

Mohutná barevná rukojeť z rýžových zrn, která jsou spojena epoxidovou pryskyřicí Vám připomene, že to není jen obyčejný nůž. Stane se klenotem Vaší kuchyně a poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Rukojeť je ozdobena středovým mozaikovým nýtem s japonským znakem samurajů. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti.
Parametry nože:

 

 

Celková délka: 330 mm
Délka ostří: 205 mm
Délka rukojeti: 115 mm
Hmotnost: 264 g

Související produkty

Kiritsuke / Chef 8 (205mm) Dellinger CUBE Ebony Wood

Dellinger CUBE Ebony Wood Kiritsuke / Chef 8

Extrémně ostrý nůž Dellinger Ebony Wood Kiritsuke z německé nerezové oceli o délce ostří 20,5 cm si díky širokému využití jistě oblíbíte. Čepel je zúžená do špičky jako u tradičních šéfkuchařských nožů, ale na konci má navíc zkosené ostří. Vyšší zkosení nože snižuje tření, které je velmi důležité při přesném krájení a důkladné práci. Využít jej můžete na nejrůznější druhy krájení, ať už jde o porcování masa, sekání ryb, čištění ovoce nebo plátkování. Nůž navíc zaručuje snadné krájení nepoddajných materiálů jako jsou ořechy či bylinky, neboť oproti klasickým nožům obsahuje výše položený hrot. Zpříjemněte si vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger. Čepel je vyrobena z německé nerezové oceli 1.4116 s tou nejvyšší kvalitou a japonským designem. Na rukojeť nože bylo použito přírodní ebenové dřevo. Uchopení nože bude pro vás vždy maximálně pohodlné, právě díky ergonomickému tvaru. Specifický tvar přebírá inspiraci z asijských nožů. Rozměry: celková délka 33,8 cm a váha 192 g. Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože z nerezové oceli 1.4116 nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. Nože v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. Výhody produktu: ✅kvalitní nerezová ocel z Německa 1.4116, ✅ebenové dřevo, ✅ergonomicky tvarovaná rukojeť, ✅široké využití, ✅extrémní ostrost, ✅moderní design. 999 Kč
Skladem
Nůž vykosťovací Boning Dellinger Carbon Fragment

Dellinger Kuchyňský nůž Carbon Fragment Boning vykosťovací 15,5 cm

Japonský vykosťovací nůž, Boning Dellinger Carbon Fragment Vykosťovací nůž s charakteristicky zakřivenou čepelí, díky které je vhodný na odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek. Zůžená čepel pomůže při vykošťování v okolí kloubů. Díky jeho všestrannosti je nepostradatelný v kuchyni každého kuchaře. Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Čepele jsou tvořeny 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Každá čepel prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Všechny nože jsou dále ručně broušeny pod úhlem 12 - 15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahují mimořádné až extrémní ostrosti. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži. Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program. Parametry nože: Délka ostří: 155 mm Délka rukojeti: 115 mm Celková délka: 270 mm Hmotnost: 145 g Ostření a údržba: Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku. Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. Chraňte nože a jejich ostří před pádem, nebo nárazem! K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek. 1.799 Kč
Skladem
nůž šéfkuchaře Chef 230mm Dellinger Manmosu - Professional Damascus

Gyuto / Chef 8" Dellinger Tsuchime Professional Damascus Poplar II Hand Made Dellinger SXL M8TOPOL II

japonský nůž  šéfkuchaře Gyuto/Chef 230 mm Dellinger Manmosu Professional Damascus . Robustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 230 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.   Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef 230 mm Dellinger Manmosu Exclusive má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. . Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu . Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama ! 4.499 Kč
Skladem
CATLER DMS 203 Kuchařský nůž Catler

CATLER DMS 203

Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů.Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny.203/338 mm 3.989 Kč
Skladem
Catler sada nožů 76 + 126

Catler sada nožů 76 + 126

Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik.76/155 mm   Délka 7,6 cm Délka čepele 15,5   +     Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení.Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku.Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování.126/234 mm   Délka 23,4 cm Délka čepele 12,6 4.800 Kč
Skladem
čínský nůž Dellinger Cleaver 200 mm - Padauk Wood

Dellinger čínský nůž Cleaver Padauk Wood 200 mm Dellinger čínský nůž Cleaver Padauk Wood 200 mm

V Číně se tento typ nože nazývá "TAO", což znamená "meč" od konvenčních kuchyňských nožů se liší tím, že ostří je tlustší a širší a je schopen řezat velké kusy (jako je maso, kuře atd.) - využívá se k sekání a řezání zeleniny a masa. Čínský nůž je ideální pro krájení menších kusů vykostěného masa a drůbeže. Velmi dobře si poradí s krájením a sekáním tvrdé zeleniny - včetně velkých hlav kapusty a hlávkového zelí. V asijské kuchyni funguje tento stylový čínský nůž jako "šéfkuchařský nůž", který nabízí překvapivou všestrannost, hbitost a ostrost. Vrchní část čepele lze použít k drcení zázvoru nebo česneku, zatímco ostří řeže, seká a krájí s mimořádnou přesností. Extra vysoký profil čepele umožňuje vynikající a jednoduchý přenos nakrájených polotovarů do hrnce nebo pánve.   Délka rukojeti:     100 mm     Délka čepele:      200 mm   Výška čepele:      100 mm Celková délka:    310 mm  Hmotnost:            350 g   Rukojeť asijského stylu je vyrobena ze dřeva Padauku. Vždy je pečlivě ručně leštěná, kulatého tvaru a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti. . Doporučení a údržba: ✅ čínský nůž TAO z nerezové oceli X9Cr13MoV nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepožívejte čínský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.     ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! Ostření nože: pro ostří loveckého nože z oceli X9Cr13MoV doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. 1.899 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.