Catler sada nožů 76 + 126

nože

Doprava zdarma
Naše cena4.800 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Skladem

Popis produktu

Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik.
76/155 mm

 

  • Délka 7,6 cm
  • Délka čepele 15,5

 

+

 

 

Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení.
Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku.
Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování.
126/234 mm

 

  • Délka 23,4 cm
  • Délka čepele 12,6

Související produkty

Nůž okrajovací Petty Dellinger Carbon Fragment

Dellinger Ořezávací nůž CARBON FRAGMENT 11 cm

Japonský okrajovací nůž Petty Dellinger Carbon Fragment Tento univerzální drobný nůž je perfektní pomocník při okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. Je dost silný i na špikování masa, ale docílíte s ním i přesného řezu. Díky jeho všestrannosti je nepostradatelný v kuchyni každého kuchaře.   Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Začátek nového věku a revoluce ve výrobě a zpracování moderních nožů. Ostrá  čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment) a následně je ochlazena dusíkem. Každý nůž je ručně broušený pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Nože z této oceli se mimořádně hodí pro venkovní kuchyně a BBQ. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži.   ... dotyk budoucnosti Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program. 1.599 Kč
Skladem
Japonský kuchařský nůž na zeleninu Nakiri 170 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

Dellinger Japonský kuchařský nůž Nakiri 7 170 mm

Mimořádně ostrý nůž Dellinger Okami Nakiri z japonské oceli o délce ostří 17 cm vhodný k sekání všech druhů zeleniny. Tvarem vám zřejmě bude připomínat sekáč na maso – zdání však klame. Tento typ nože využijete zejména k obratnému krájení zeleniny, kterou rázem proměníte v drobné kostičky či proužky. Rovněž vám pomůže při krájení větších surovin jako jsou celer či zelí. Dostatečná šířka čepele může být dobře využitelná i při nabírání surovin, které následně stačí přenést do hrnce či pánve. Zpříjemněte si vaše vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger. Použité řezné jádro ze série „Dellinger Okami 3 layers“ je vyrobeno z nerezové japonské oceli AUS- 10, jejíž tvrdost se pohybuje mezi 58 – 62 HRC. Jádro z této oceli je vloženo mezi dvě nerezové oceli s mimořádnou odolností a houževnatostí. Použitá je povrchová úprava stonewashed, jejíž výhodou je, že velmi dobře zakrývá škrábance. Pro zachování maximální tvrdosti a ostrosti bruste nůž pod úhlem 15 stupňů. Rukojeť nože je vyrobena z materiálu G-10 a ve středu je zdobená menším znakem samuraje. Díky ergonomickému tvaru bude pro vás uchopení nože vždy maximálně pohodlné. Nůž budete moci celou dobu dokonale kontrolovat, takže řezy budou vždy přesné. Dokonalé vyvážení nože zabraňuje jakékoli únavě ruky. Specifický tvar přebírá inspiraci z asijských typů nožů. Výhody produktu: Nerezová ocel AUS-10 z Japonska, ✅ostří nože série Dellinger Okami 3 layers, ✅extrémní ostrost, ✅bezvadné tvary plátků, ✅japonský design. Rozměry: celková délka 31 cm a váha 260 g. Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. K odstranění můžete používat běžnou jedlou sodu, ze které se po zředění s vodou stane řídká hmota. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. Ostrění nože: pro ostření nože z nerezové oceli doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. K občasnému vyhlazení ostří vám postačí klasická ocílka. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nevratné. 1.999 Kč
Info na tel.
Nůž univerzální 150 mm Dellinger Kita - North Damascus

Dellinger Kita North Damascus univerzální nůž 6

Univerzální nůž 150 mm Dellinger Kita North Damascus Robustní, velmi ostrý univerzální nůž 150 mm z damascénské oceli (damascus steel) v severském keltském stylu. Matná, kvalitní ocel a překrásná rukojeť ze dřeva Desert Iron Wood tvoří perfektní pár. Na rukojeti je rytá keltská ozdobná kresba. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 61 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Krájení, plátkování, loupání a dekorování ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Díky své velikosti je to velmi hbitý pomocník. S bezproblémovou manévrovatelností a bezproblémovým pohybem vytvoříte skvělé carpaccio nebo dokonale tenké plátky šunky. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Délka rukojeti: 115 mm Délka ostří: 150 mm Celková délka: 265 mm Hmotnost: 115 g Nože ze série Dellinger KITA mají velmi ostré řezné jádro z oceli 10Cr15CoMoV (náhrada japonské oceli VG-10), které je velmi dobře chráněno proti korozi. Ocel 10Cr15CoMoV má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z této vynikající oceli je vloženo mezi 6 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Třpytivý damascénský vzor SURFE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena 2 mozaikovými nýty a keltskou rytinou . Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama ! Doporučení a údržba: ✅ Kuchyňský univerzální nůž 150 mm z damascénské oceli (damascus steel), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepoužívejte nůž z damaškové oceli (damascus steel) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. ✅ Nepožívejte nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání. ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 2.799 Kč
Skladem
nůž Cleaver 8 German 1.4116 - pakka wood

Dellinger nůž Cleaver 8

Čínský kuchyňský nůž Dellinger Pakka Wood Cleaver o délce čepele 20 cm představuje schopného pomocníka, který si v kuchyni hravě poradí se všemi druhy pokrmů . V Číně se tento typ nože přezdívá jako „Tao“, což v překladu znamená „meč“. Čepel nože působí svojí šířkou a tloušťkou poměrně robustně, což jej odlišuje od tradičních kuchyňských nožů. Čínskými sekáči se vám budou velmi dobře řezat velké kusy masa, ale také zeleniny jako je hlava zelí či hlávkový salát. Široká čepel se dá velmi dobře využít i pro snadné přenášení nakrájených kousků jídla přímo do hrnce nebo pánve. V neposlední řadě můžete vrchní část čepele využít k drcení česneku. Pokud hledáte všestranný nástroj, který vyniká ostrostí a houževnatostí, čínský sekáč značky Dellinger vám pomůže s každým připravovaným pokrmem. Čepel je vyrobena z německé nerezové oceli 1.4116 s tou nejvyšší kvalitou a čínským designem. Elegantní rukojeť vyrobená ze syntetického dřeva PAKKA vás na první pohled zaujme svojí strukturou a kvalitním zpracováním. Ergonomické tvarování vám zajistí pohodlné uchopení a obratné ovládání, které přináší obrovskou efektivitu při kuchyňských činnostech jako je řezání, vykosťování či klasické krájení. Rozměry: celková délka 32,8 cm a váha 346 g. Údržba a čištění: Nůž prakticky nepotřebuje žádnou velkou péči a nevyžaduje se ani rozsáhlá údržba jako u tradičních dřevěných nožů. Můžete si být jisti vysokou odolností použitého materiálu a nemusíte se obávat žádného rezivění, oxidace či zlomení jednotlivých částí. Nože z nerezové oceli 1.4116 nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. Nože v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. Ostrění nože: pro ostření nože z nerezové oceli doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nevratné. Výhody produktu: ✅ergonomicky tvarovaná rukojeť, ✅extrémní ostrost, ✅vhodný pro větší kusy surovin, ✅čínský design. 999 Kč
Skladem
Kuchařský nůž BBQ Max Dellinger Sandvik Red Northern Sun

Dellinger Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK RED NORTHERN SUN 21 cm

všestranný nůž se zakřivenou čepelí a zkosenou špičkou pro krájení a kolébkové krájení ideální pro venkovní kuchyně a BBQ pečlivě vybroušená čepel z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik 14C28N s tvrdostí cca 59 HRC vzor slunečních paprsků na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design - rukojeť z rýžových zrn zalitých červenou epoxidovou pryskyřicí s japonským znakem samurajů trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit 2.799 Kč
Skladem
CATLER DMS 165 Sekáček Catler

CATLER DMS 165

Japonský kuchyňský sekáček patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a má v kuchyni mnohonásobné využití.Mohutná a velmi ostrá čepel je určena jak ke krájení zeleniny na velmi tenké plátky, tak pro oddělování masa a sekání.165/306 mm 4.289 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.