Catler sada nožů 76 + 126 + 203
nože
Popis produktu
Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik.
76/155 mm
- Délka 7,6 cm
- Délka čepele 15,5
+
Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení.
Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku.
Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování.
126/234 mm
- Délka 23,4 cm
- Délka čepele 12,6
+
Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů.
Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny.
203/338 mm
- Délka 33,8 cm
- Délka čepele 20,3