CATLER DMS 76

nože

Doprava zdarma
Cena! 2.189 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Skladem
Vyberte si dárek
Cena: -199 Kč

Popis produktu

Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik.
76/155 mm

Technické parametry

  • Délka 7,6 cm
  • Délka čepele 15,5

Související produkty

CATLER MKB 9 Meandro Blok na nože Catler

CATLER MKB 9

Meandro Blok na nože Catler 2.489 Kč
Skladem
čínský nůž Dellinger Cleaver 180 mm - German Samurai

German Samurai Čínský nůž Dellinger Cleaver 180 mm

Čínský kuchyňský nůž Dellinger German Samurai Cleaver o délce čepele 18 cm představuje schopného pomocníka, který si v kuchyni hravě poradí se všemi druhy pokrmů. V Číně se tento typ nože přezdívá jako „Tao“, což v překladu znamená „meč“. Od tradičních kuchyňských nožů se odlišuje právě čepelí, která je tlustší a širší. Díky tomu budete všechny materiály krájet s mimořádnou přesností. Ve vaší kuchyni se bude skvěle hodit na řezání větších kusů masa (kuře, kachna), ale také na sekání tvrdší zeleniny jako je hlava zelí či hlávkový salát. Čínské kuchyňské nože jsou vhodné také ke krájení menších kousků vykostěného masa. Vrchní část čepele můžete využívat k drcení česneku. Extrémní šířku čepele lze velmi dobře využít i pro snadné přenášení nakrájených kousků jídla přímo do hrnce nebo pánve. V asijské kuchyni naleznete tento typ nože v každé dobré restauraci mezi těmi nejlepšími šéfkuchaři. Pokud hledáte všestranný nástroj, který vyniká ostrostí a houževnatostí, čínský sekáček značky Dellinger vám pomůže s každým připravovaným pokrmem. Čepel je vyrobena z německé nerezové oceli X50CrMoV15 (1.4116) s tou nejvyšší kvalitou a čínským designem. Na rukojeť nože bylo použito ebenové dřevo, které je zdobeno mozaikovým znakem. Ergonomický tvar rukojeti vám zajistí maximálně pohodlné uchopení nástroje. Specifická forma připomíná asijský typ nožů. Trojité nýtování dodává nástroji dokonalou pevnost, stabilitu a bezvadné spojení nerezového ostří s rukojetí. Rozměry: celková délka 32 cm a váha 340 g. Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože z nerezové oceli 1.4116 nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. Nože v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. Výhody produktu: ✅kvalitní nerezová ocel z Německa typu 1.4116, ✅ebenové dřevo, ✅ergonomicky tvarovaná rukojeť, ✅extrémní ostrost, ✅všestranné využití, ✅ čínský design. 1.199 Kč
Skladem
nůž BBQ Dellinger D2 SAND WENGE

DELLINGER nůž BBQ D2 SAND WENGE

Exklusivní kuchyňský nůž s rukojetí z překrásného exotického kartáčovaného dřeva Wenge. Tento kuchyňský nůž vhodný pro BBQ je kovaný a zpracovaný z oceli D2. Po přesném a pečlivém vytvrzení, temperování a žíhání dosahuje tvrdosti Rockwell 60-62 (HRC). Jeho ostří jen tak někdo, nebo něco nepoškodí. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Budete chtít ukázat každé návštěvě jaký kus překrásného železa se skrývá ve Vaší kuchyni! Masivní rukojeť pro pořádný chlapy je vyrobena z překrásného kartáčovaného dřeva Wenge a je ozdobena dvěma okrasnými nýty. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Celková délka: 305 mm Tloušťka ostří: 3 mm Délka ostří: 165 mm Váha nože: 340 g Materiál rukojeti: Wenge-Wood 2.199 Kč
Skladem
Kuchařský nůž Chef Kiritsuke 210 mm Dellinger Volcano

Dellinger Kuchařský nůž Chef Kiritsuke volcano 210 mm

Nůž Volcano Chef Kiritsuke od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Využijete ho pro krájení všech potravin – ovoce, zelenina a maso. Díky dlouhé čepeli s ostrým hrotem na konci se také perfektně hodí pro porcování, plátkování a čištění ryb a masa.  Hlavní přednosti Kvalitní provedení čepele i rukojeti Odolná čepel – ze 72 vrstev damaškové oceli Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti Krásný japonský design Odolná čepel v japonském stylu Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu. Jeho čepel tvoří 72 vrstev damaškové oceli. Díky těmto vrstvám je mimořádně odolná. Zdobí ji úchvatný damascénský vzor Volcano, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájených potravin k čepeli.  Kvalitní rukojeť Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní a voděodolný materiál G10. Nehrozí tedy, že by vám začala korodovat a oxidovat. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt. Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce.  Jak se o nůž starat Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje. S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří. Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.  Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny. Specifikace Značka: Dellinger Série: Volcano Model: Chef Kiritsuke Určení: nůž Typ nože: Chef Tvrdost jádra čepele: 62-64 Rockwella Barva: černá, červená Materiál čepele: japonská damašková ocel VG10 Materiál rukojeti: G-10 Hmotnost: 273 g Délka ostří: 210 mm Délka rukojeti: 110 mm Celková délka: 335 mm 2.999 Kč
Skladem
nůž Santoku Red 170 mm Dellinger Resin Future

Dellinger nůž Santoku Red Resin Future 170 mm

Japonský kuchařský nůž Red Santoku Dellinger Resin Future series   Nůž je vhodný k běžnému krájení všech potravin od zeleniny a ovoce až po maso. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel u nožů Santoku je širší než u ostatních kuchařských nožů a vyznačuje se odlišnou geometrií a kulatější špičkou. Díky tomu zajišťuje tento nůž minimální únik tekutin. Proto budou Vaše pokrmy plné šťávy a vitamínů. Lesklá, kvalitní ocel v kombinaci s rukojetí z barvené pryskyřice tvoří perfektní pár a konečný výsledek je téměř dokonalý. Každý nůž je ručně broušený a dosahuje vysoké ostrosti. Rozbouřené moře na čepeli ...   Čepel nožů z Resin Future series je tvořena jádrem z damascénské oceli VG10 o tvrdosti 62+/-1 Rockwella, které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem STORMY WAVES minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře STORMY WAVES je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. ... ryzí krása pryskyřice   Rukojeť je vyrobena z překrásné epoxidové pryskyřice. Jedná se o průhlednou pryskyřici probarvenou alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu. Navíc je ozdobená středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří a rukojeti. Rukojeť je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržená pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar rukojeti je vhodný pro asijský úchop nože. Pryskyřice je voděodolná a zcela bez zápachu, nevyžaduje prakticky žádnou údržbu. Nezačne v průběhu času korodovat, oxidovat, zůstane stejně tvrdá a pevná 2.999 Kč
Skladem
Kuchařský nůž Brown Chef Kiritsuke 205 mm Dellinger Resin Future

Dellinger Resin Future Kuchařský nůž Brown Chef Kiritsuke 205 mm

Originální kuchyňský nůž Brown Chef Kiritsuke 205 mm značky Dellinger bude ozdobou vaší kuchyně. Každý nůž je jedinečný svou rukojetí z pryskyřice.  Díky tvaru ostří do špičky má ideální tvar na každý druh krájení. Využijte ho pro porcování masa, krájení ryb nebo plátkování. Čepel z damascénské oceli má vyšší tvrdost a odolnost vůči opotřebení. Vzácná a unikátní kresba oceli navíc kombinuje krásu a luxus s vynikajícími řeznými vlastnostmi. Nůž má ostří dlouhé 205 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.   Čepel z damascénské oceli Velmi kvalitní materiál damascénská ocel VG10 se používá k vytvoření čepele nože ze série Dellinger Resin Future. 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí zajišťuje mimořádnou odolnost a pružnost. Díky těmto vrstvám nůž vytváří úžasný třpytivý damascénský vzor Stormy Waves neboli rozbouřené moře. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli. Jedinečná rukojeť z pryskyřice Pokud máte rádi originalitu, u tohoto nože je zaručená. Design rukojeti je opravdu jedinečný u každého kusu. Rukojeť se vyrábí z překrásné epoxidové pryskyřice. Jedná se o průhlednou pryskyřici probarvenou alkoholovými pigmenty. Pryskyřice je voděodolná a zcela bez zápachu. Časem se může stát, že se začne měnit barva. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará také trojité nýtování. Tvar rukojeti je vhodný pro asijský úchop nože. Jak se o nůž starat Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje. Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. Nikdy nepožívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin. Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny. Specifikace Značka: Dellinger Model: Brown Chef Kiritsuke 205 mm Série: Resin Future Určení: kuchyňský nůž Barevné provedení: nerez, hnědá Materiál čepele: japonská damašková ocel VG-10 Materiál rukojeti: pryskyřice Hmotnost: 251 g Celková délka nože: 340 mm Délka čepele: 205 mm Délka rukojeti: 115 mm 3.199 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.